Menu

Blogg

4 steg for å unngå at kurs er bortkastet tid

Du har vært på kurs, du har blitt inspirert, lært noe nytt og du har «fått noe å tenke på». Du har virkelig lyst til å gjøre noe med dette og intensjonene er gode. Men etter noen dager eller en uke skjer det igjen: alt er glemt, hverdagen og gamle vaner har dratt deg tilbake dit du var før det hele begynte.

 

Kjenner du deg igjen?

Les mer...

Et avgjørende spørsmål for medarbeiderutvikling

Det er mange elementer som er med på å skape en effektiv og vellykket læringsprosess og en av de viktigste faktorene er å starte riktig. Hvis man bommer i starten risikerer man å oppleve følgefeil gjennom hele prosessen, som gjør at resultatene uteblir. Jeg skal gi deg ett spørsmål du kan stille deg, som kan hjelpe deg til å starte riktig.

Les mer...

Hvordan kroppspråket former oss

Det er skrevet og sagt mye om hvordan vårt kroppsspråk påvirker måten andre oppfatter oss på. Kroppsspråket vårt er ansett som det absolutt viktigste verktøyet i vår kommunikasjon og bevissthet om hvordan vi bruker kroppen i forskjellige situasjoner kan være avgjørende. Gode eksempler på dette er på jobbintervju, når vi gjør presentasjoner, som leder, som selger, etc.

Men hvordan påvirker vårt eget kroppsspråk oss selv?

Les mer...

Nytt år, nye vaner?

Et nytt år er for mange en mulighet til å sette seg et mål om å få til noe man ønsker. Følelsen av å ha et helt nytt år liggende pent og ubrukt foran oss gir oss en følelse av muligheter. Men dessverre opplever veldig mange at disse mulighetene ender med at man sakte, men sikkert sklir tilbake til gamle vaner. Her har du en enkel og realistisk strategi, som du kan bruke til å drastisk øke din egen sannsynlighet for å lykkes med dine mål i 2017.

Les mer...
Subscribe to this RSS feed