Menu

Hva gjør en president når han våkner?

Jeg tenkte å følge opp gårsdagens innlegg, "3 gode grunner til å skape deg en solid morgenrutine" med noen konkrete tips til HVA en slik morgenrutine kan inneholde - fra 7 kjente herremenn og vi begynner med President Barack Obama.

President Barack Obama står i følge sleepypeople.com opp kl 06:45 hver morgen og går rett i treningsstudio. Deretter er det frokost med kone og barn.

Mark Zuckerberg går så og si konsekvent i en grå t-skjorte. I følge et intervju med Time Magazine er dette fordi: "I really want to clear my life to make it so that I have to make as few decisions as possible»

David Cameron starter dagen kl 06:00 med å gå igjennom viktige regjeringsspørsmål, dette gjør han frem til kl 08:00 da han setter seg med kone og barn for litt frokost. Det er også en streng regel i Downingstreet 10 om at det ikke er lov å se TV på morgenen. Denne regelen gjelder både statsministeren og barna.

Winston Churchill var ingen morgenfugl. Riktignok våknet han stort sett kl 07:30 hver morgen - noe som ikke nødvendigvis er så ille. Men han lå stort sett i senga til kl 11:00! I løpet av disse drøye tre timene spiste han frokost, leste aviser og dikterte til hans mange sekretærer. (Hvem sier at man ikke kan jobbe i senga?)

Howard Schultz - administrerende direktør i Starbucks begynner morgenen med; ikke overraskende, en kopp kaffe! Han står i følge Bloomberg opp rundt kl 04:30 hver morgen og går tur med sine tre hunder, før han kommer hjem ca 05:45 og lager kaffe til seg selv og kona.

Steve Jobs avslørte i en tale at han hver morgen stilte seg selv opp foran speilet og stilte seg spørsmålet «Hvis idag var den siste dagen i mitt liv, ville jeg vært lykkelig med det jeg skal til å gjøre idag?» Hvis svaret var «nei» på dette spørsmålet for mange ganger på rad, så visste han at endringer måtte gjøres.

(Jobs var forøvrig også kjent for, i likhet med Zuckerberg - å gå i samme antrekk hver dag. En høyhalset pologenser, jeans og New Balance joggesko)

Bill Gates liker å trene både kropp og sinn om morgenen. En time på tredemølle, samtidig som han ser video fra The Teaching Company.

 

Kilde: http://www.independent.co.uk/news/business/news/from-steve-jobs-obama-jeff-bezos-mark-zuckerberg-how-8-of-the-world-s-most-successful-people-start-a6686466.html

 

 

 

 

back to top